Laatste nieuws

De bodem van onze bonuspot is in zicht!

De bodem van onze bonuspot is in zicht!

De bodem van onze bonuspot is in zicht! Wil je als pedagogisch medewerker nog snel even € 1000,- netto verdienen? Laat dan snel weten dat je interesse hebt in een functie als pedagogisch medewerker bij de tofste organisatie van de regio! www.werkenbijyes.nl. Hier vind je ook de bonusactievoorwaarden. Gaan we je zien?

Laatste kans bonus van 1000 euro netto!

Laatste kans bonus van 1000 euro netto!

Ken je onze bonus van € 1000,- netto voor pedagogisch medewerkers? Het einde is in zicht! Wil je hier gebruik van maken, laat dan snel weten dat je interesse hebt in een baan als pedagogisch medewerker bij de tofste organisatie van de regio! 

Magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang

Magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang

December is de maand van feestdagen en gezelligheid. Yes! Kinderopvang besteedt hier natuurlijk volop aandacht aan. Dat is ieder jaar weer een feestje. Die heerlijke verwonderde gezichten bezorgen de pedagogisch medewerkers een glimlach van oor tot oor. In 2023 kun jij misschien ook wel onderdeel uitmaken van deze magische feestmaand bij Yes! Kinderopvang. 

Beste (nog-)niet-medewerker van Yes! Kinderopvang 

Beste (nog-)niet-medewerker van Yes! Kinderopvang 

Rond 5 december is er in Nederland een man in ons midden,

die in zijn grote boek heeft staan waar jij voor gaat bidden.

Met de huidige inflatie vallen materiële zaken een beetje uit de toon,

beter kun je kiezen voor dankbaar werk, lieve collega's en een fijn loon.

Tarieven en pakketten 2023 bekend

Tarieven en pakketten 2023 bekend

Onze ouders (met uitzondering van de peuterspeelgroep Subsidie) hebben vrijdag 11 november 2022 belangrijke informatie ontvangen over de tarieven en pakketten 2023. Maakt u gebruik van onze opvang en heeft u géén informatie in uw mailbox van ons ontvangen? Check dan uw Spambox! De ervaring leert dat er soms mails onbedoeld in een Spambox terechtkomen. Heeft u niets ontvangen? Stuur dan [hier] een e-mail naar de klantenservice.  

Kinderdagverblijf De Were heeft een nieuwe tuin!

Kinderdagverblijf De Were heeft een nieuwe tuin!

De afgelopen periode heeft de buitenruimte van kinderdagverblijf De Were in Zwijndrecht een volledige make-over gehad. De nieuwe tuin zit boordevol nieuwe functies waarmee Yes! Kinderopvang de ontwikkeling van de 0 tot 4-jarigen stimuleert. Onlangs is de tuin in het bijzijn van alle kinderen en ouders feestelijk geopend. Met leuke activiteiten konden ze gelijk van de nieuwe tuin ‘proeven’.Nancy Dokman, één van de nieuwe locatiemanagers waarmee we het team van locatiemanagers flink hebben uitgebreid, verrichte de officiële openingshandeling.

Yes! Kinderopvang zet alle medewerkers in het zonnetje

Yes! Kinderopvang zet alle medewerkers in het zonnetje

Op donderdag 15 september is De dag van de Pedagogisch Medewerker. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Maar Yes! Kinderopvang pakt het dit jaar groter aan en zet alle medewerkers in het zonnetje! Want ook achter de schermen werken medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen. Onder het mom van de dag van de Yes!’er kregen alle medewerkers van Yes! Kinderopvang op donderdag 15 september een paar echte Yes! sokken als blijk van waardering.Op donderdag 15 september is De dag van de Pedagogisch Medewerker. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Maar Yes! Kinderopvang pakt het dit jaar groter aan en zet alle medewerkers in het zonnetje! Want ook achter de schermen werken medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen. Onder het mom van de dag van de Yes!’er kregen alle medewerkers van Yes! Kinderopvang op donderdag 15 september een paar echte Yes! sokken als blijk van waardering.

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Onze vakantieopvang staat bekend om de fantastische activiteiten. Dit jaar gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. De zomervakantie was dan ook weer genieten als vanouds voor kinderen én medewerkers! Bootcamp, koken, creaties fabriceren, workshops, op stap naar de Binnenmaas en Plaswijckpark, actieve spelletjes doen en nog veel meer! Wat een feest als dit gewoon je werk is!