Laatste nieuws

Kinderdagverblijf De Were heeft een nieuwe tuin!

Kinderdagverblijf De Were heeft een nieuwe tuin!

De afgelopen periode heeft de buitenruimte van kinderdagverblijf De Were in Zwijndrecht een volledige make-over gehad. De nieuwe tuin zit boordevol nieuwe functies waarmee Yes! Kinderopvang de ontwikkeling van de 0 tot 4-jarigen stimuleert. Onlangs is de tuin in het bijzijn van alle kinderen en ouders feestelijk geopend. Met leuke activiteiten konden ze gelijk van de nieuwe tuin ‘proeven’.Nancy Dokman, één van de nieuwe locatiemanagers waarmee we het team van locatiemanagers flink hebben uitgebreid, verrichte de officiële openingshandeling.

Yes! Kinderopvang zet alle medewerkers in het zonnetje

Yes! Kinderopvang zet alle medewerkers in het zonnetje

Op donderdag 15 september is De dag van de Pedagogisch Medewerker. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Maar Yes! Kinderopvang pakt het dit jaar groter aan en zet alle medewerkers in het zonnetje! Want ook achter de schermen werken medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen. Onder het mom van de dag van de Yes!’er kregen alle medewerkers van Yes! Kinderopvang op donderdag 15 september een paar echte Yes! sokken als blijk van waardering.Op donderdag 15 september is De dag van de Pedagogisch Medewerker. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Maar Yes! Kinderopvang pakt het dit jaar groter aan en zet alle medewerkers in het zonnetje! Want ook achter de schermen werken medewerkers hard om kinderen én ouders een fijne tijd te bezorgen. Onder het mom van de dag van de Yes!’er kregen alle medewerkers van Yes! Kinderopvang op donderdag 15 september een paar echte Yes! sokken als blijk van waardering.

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Onze vakantieopvang staat bekend om de fantastische activiteiten. Dit jaar gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. De zomervakantie was dan ook weer genieten als vanouds voor kinderen én medewerkers! Bootcamp, koken, creaties fabriceren, workshops, op stap naar de Binnenmaas en Plaswijckpark, actieve spelletjes doen en nog veel meer! Wat een feest als dit gewoon je werk is!

Personeelskrapte vraagt om creatieve oplossingen

Personeelskrapte vraagt om creatieve oplossingen

Het is bekend dat veel branches te kampen hebben met personeelstekort. Zo ook in de kinderopvang. Doordat er niet voldoende personeel beschikbaar is moeten groepen regelmatig de deuren gesloten houden. Hierdoor kunnen kinderen niet naar de opvang en ouders niet naar hun werk. Dit is een ongewenste situatie die ons zorgen baart. 

Nog 1 plekje vrij!

Nog 1 plekje vrij!

Na het succes van voorgaande jaren is het dit jaar weer mogelijk om in één jaar pedagogisch medewerker te worden. Deze laatste kans wil je niet missen, we hebben nog 1 plekje vrij namelijk!
Het is voor snelle beslissers, want we starten al in september. Wil je na je vakantie nog een carriere switch maken? Meld je dan nu aan!

Kom bij Yes! Kinderopvang het verschil maken voor kinderen én ouders!

Kom bij Yes! Kinderopvang het verschil maken voor kinderen én ouders!

Pedagogisch medewerkers begeleiden kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling en bezorgen ze een fijne dag. De blije gezichtjes aan het eind van de dag zeggen alles. En dankzij de goede zorgen van de pedagogisch medewerkers laten ouders hun kostbaarste bezit met een gerust hart achter. Lijkt het je tof om hieraan bij te dragen? Om voor de kinderen én ouders het verschil te maken? Dat kan bij Yes! Kinderopvang in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.  

Bereikbaarheid afdeling planning

Bereikbaarheid afdeling planning

Onze afdeling planning is tot 1 maart a.s. bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10-12 en van 14-16 uur op nummer 078-7510004.
Vanaf 1 maart is de afdeling bereikbaar van maandag t/m donderdag.