Laatste nieuws

Yes! Kinderopvang bestaat 30 jaar!

Yes! Kinderopvang bestaat 30 jaar!

Onder de naam Kinderopvang Bobo opende de huidige eigenaar en bestuurder Iris op 16 juli 1990 de deuren van haar eerste kinderdagverblijf. De ingrediënten? Een speelruimte, een slaapzaal en een paar kinderen. Inmiddels is Yes! Kinderopvang uitgegroeid tot een regionale organisatie van formaat met zo’n 250 medewerkers. Heel wat kinderen zijn in de loop der jaren door de medewerkers van deze organisatie liefdevol opgevangen en gestimuleerd in hun ontwikkeling. Dit jaar staan we op gepaste wijze stil bij ons dertigjarig jubileum.

Peuters leren spelenderwijs door Yes!-online

Peuters leren spelenderwijs door Yes!-online

Tot 11 mei 2020 zijn alle kinderopvanglocaties gesloten en alleen geopend voor noodopvang. Ook Yes! Kinderopvang vangt alleen kinderen op die gebruikmaken van de noodopvang. Toen dit bekend werd heeft ons pedagogisch team direct een plan gemaakt om de kinderen alsnog te stimuleren in hun ontwikkeling. Hier is een mooi online aanbod uitgekomen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Met dit online aanbod krijgen ouders tips en leuke activiteiten om samen met hun peuter uit te voeren. De pedagogisch medewerkers maken leuke videoboodschappen die horen bij een thema. Ouders én kinderen zijn razend enthousiast over het aanbod.

Controleer regelmatig uw Spambox

Controleer regelmatig uw Spambox

Maakt u gebruik van opvang in de schoolvakanties? Dan heeft u op woensdag 4 maart 2020 een mail van ons ontvangen. Daarmee willen we u erop attenderen dat u tot een maand voordat de vakantie start, u uw kind kunt afmelden voor de vaste opvangdag en/of aanmelden voor een andere dag in de vakantie.

Coronavirus: info voor onze ouders

In een persconferentie vandaag (zondag) is duidelijk geworden dat het aantal besmettingen met het Coronavirus in Nederland helaas is toegenomen en dat het RIVM de richtlijnen aanvult. Om besmetting met en verspreiding van het Coronavirus te voorkomen volgt Yes! Kinderopvang de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen we u om niet naar de opvanglocatie te komen als u (of uw kind) mogelijk het Coronavirus zou kunnen hebben. Wanneer is dit?

Goed voorbereid naar de basisschool

Goed voorbereid naar de basisschool

Op de peuterspeelgroep bereiden we je al spelend voor op de basisschool. Je leert alvast eenvoudige routines zoals in de kring zitten. Ook maak je kennis met leuke activiteiten en nieuwe materialen. Natuurlijk kom je op de peuterspeelgroep toffe leeftijdgenootjes tegen waar je van leert en die van jou leren.

Burgemeester leest voor op kinderdagverblijf Grote Beerstraat

Burgemeester leest voor op kinderdagverblijf Grote Beerstraat

Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari 2020 vinden voor de 17e keer de Nationale Voorleesdagen plaats. Diverse locaties van Yes! Kinderopvang doen mee aan dit mooie initiatief. Het is een goede aanleiding om extra veel voor te lezen voor de kinderen. Op het kinderdagverblijf Grote Beerstraat kwam de wijkagent voorlezen en ook burgemeester Van der Loo kwam op bezoek om voor te lezen uit het prentenboek ‘Moppereend’. De kinderen waren onder de indruk en luisterden aandachtig!

BSO-kinderen maken wenspotjes voor ouderen

BSO-kinderen maken wenspotjes voor ouderen

De BSO-kinderen van de locatie Prinsenstraat hebben in de kerstvakantie wenspotjes gemaakt voor de bewoners van zorginstelling Riederborgh. Samen met de pedagogisch medewerkers hebben de kinderen potjes geverfd en daar een wens aan gemaakt. Helaas konden de wenspotjes op de afgesproken datum niet gebracht worden vanwege het norovirus wat heerste in de zorginstelling. Dit was heel jammer. Maar gelukkig kwamen de kinderen zelf met een oplossing, waardoor de wenspotjes alsnog een goede bestemming kregen!