Laatste nieuws

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Peuters Schaepmanlaan ontdekken hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Op de peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht wordt momenteel gewerkt aan het thema ‘Ik zie, ik ruik, ik voel en ik hoor onze zintuigen’. Er komen emoties aan bod en de kinderen leren over deze zintuigen vooral door te doen en te ervaren.

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Helpt u ons mee om de contacten te beperken?

Ons is verzocht om de contacten tussen groepen kinderen en tussen medewerkers en groepen te beperken. Hoe minder contact, hoe minder kans op een besmetting. Eén van de manieren waarop we hier gehoor aan geven is het zo secuur mogelijk inroosteren van de medewerkers. Daar kunt u ons bij helpen!

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Online aanbod en BSO-challenge tijdens twee lockdown

Momenteel is de kinderopvang weer alleen geopend voor noodopvang. Net als in de vorige lockdown heeft het pedagogisch team van Yes! Kinderopvang weer een mooi aanbod gemaakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar wat ze thuis kunnen doen om de ontwikkeling te blijven stimuleren. Daarnaast hebben we deze keer ook toffe challenges voor de BSO-kinderen.

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Directie, management & medewerkers Yes! Kinderopvang wensen u betrokken kerstdagen en een buitengewoon 2021!

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

We hebbeneen nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht geopend. De nieuwe locatie is gevestigd in Jenaplanschool de Klimboom. Dit moest natuurlijk feestelijk gevierd worden! Op dinsdag 27 oktober was het zover. Er werd een lint doorgeknipt, puzzelstukjes gezocht en voor iedereen waren heerlijke cakejes om deze nieuwe locatie en samenwerking te vieren!

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Na de herfstvakantie hebben we een nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. SOL Ambacht, die momenteel op deze locatie een bso en peuterspeelgroep heeft, heeft ons gevraagd om de dienstverlening op de katholieke jenaplanschool de Klimboom te continueren. 

Plezier op je werk

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega's kinderen en ouders blij maken. Dat is wat onze medewerkers dagelijks ervaren. Het zit in de cultuur gebakken. Met behulp van een eigen arbeidsfilosofie stimuleert Yes! haar medewerkers om lol te hebben #heblol, anderen en jezelf blij te maken #maakblij, aandacht te hebben voor het werk #benerbij en bewust je houding te kiezen #kiesjehouding. Dat maakt Yes! Kinderopvang anders dan andere werkgevers in de kinderopvang.

Leerzaam zomerpakket voor VVE-peuters

Leerzaam zomerpakket voor VVE-peuters

Tijdens de vakanties zijn de peuterspeelgroepen gesloten. De peuters gaan tijdens de zomervakantie zes weken niet naar de peuterspeelgroep. Dit is voor kinderen met een VVE-indicatie een lange periode. Zeker omdat de peuterspeelgroepen ook gesloten waren tijdens de coronacrises. Daarom hebben wij voor deze kinderen een zomerpakket ontwikkeld. In dit pakket zitten allerlei materialen waarmee de peuters zich in de zomervakantie spelenderwijs kunnen vermaken en ontwikkelen.