Kinderopvang Ambacht

Yes! Kinderopvang Ambacht: exclusieve pakketten tegen bijzonder scherpe prijzen

Zoekt u eigentijdse kinderopvang? Moderne mogelijkheden tegen scherpe prijzen? Opvang in een vertrouwde en veilige omgeving waar uw kind zich optimaal vermaakt en ontwikkelt? Dan is Yes! Kinderopvang Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht dé plek waar u en uw kindje zich snel thuis zullen voelen. Wij verenigen het beste voor kinderen met het beste voor ouders, en daar kunt u van profiteren! U bent van harte welkom bij de diverse opvangsoorten van Yes! Kinderopvang Ambacht:

 

Betaalbaar kinderdagverblijf

Om te beginnen zijn luiers en (fles)voeding gratis! Uiteraard heeft Yes! Kinderopvang Ambacht kinderopvang zoals u gewend bent, met standaard mogelijkheden voor hele en halve dagen en vast haal- en brengtijden. Maar Yes! Kinderopvang Ambacht heeft nog veel meer! Drie dagen betalen en vijf dagen welkom, zonder haal- en brengtijden! Dat is handig als u professionele ontwikkelingsgerichte opvang combineert met opa en oma die oppassen, of met de buurvrouw die oppast! U betaalt drie opvangdagen per week slechts het lage basistarief, en u heeft nooit meer een oppasprobleem! Een andere mogelijkheid van Yes! Kinderopvang Ambacht is het pakket ‘Vrije keus’. Dan betaalt u alleen voor de door u gekozen opvangweken (vanaf 40 per jaar) en brengt u uw kindje tussen 7 en 11 uur. De kinderen blijven minimaal 7 uur per dag, maar u kunt ook kiezen voor 7,5 uur of 8 uur, of langer. En voor de uren die u kiest, betaalt u gewoon het lage basistarief. Altijd Welkom en Vrije keus zijn unieke mogelijkheden waar u in Hendrik-Ido-Ambacht van kunt profiteren. U vindt ze exclusief bij Yes! Kinderopvang Ambacht.   

 

Christelijke identiteit

Op een aantal locaties hebben het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep een christelijke identiteit. Yes! Kinderopvang Ambacht werkt nauw samen met diverse basisscholen. Door de samenwerking zijn de kinderen bij de overgang naar de basisschool al gewend aan de regels, omgang met elkaar, het gebouw en de leerkrachten. Yes! Kinderopvang Ambacht voelt zich vereerd om u een christelijk kinderdagverblijf en christelijke peuterspeelgroep aan te mogen bieden. Voor opvang met een christelijke identiteit in Hendrik-Ido-Ambacht bent u dus aan het juiste adres bij Yes! Kinderopvang Ambacht.  

 

Gedeelde werelden: kinderen bezoeken ouderen

Het kinderdagverblijf van Yes! Kinderopvang Ambacht heeft een programma waarbij de kinderen op bezoek gaan bij en activiteiten ondernemen met oudere mensen. Hierdoor leren ze elkaar beter kennen en begrijpen. Dit vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De ouderen en de kinderen genieten er enorm van en kijken altijd weer uit naar de volgende keer!

 

Met de BSO naar zwemles

Is dat even handig, de kinderen vermaken zich prima in het zwembad en u hoeft geen tijd vrij te maken om met uw kind naar zwemles te gaan. Vanaf 5 jaar kunnen de kinderen van Yes! Kinderopvang Ambacht tijdens de buitenschoolse opvang in Hendrik-Ido-Ambacht hun zwemdiploma halen. De lessen worden verzorgd door een professionele zweminstructeur van Capital Sports in Zwijndrecht, het zwembad waar de kinderen zwemles krijgen.Yes! Kinderopvang Ambacht verzorgt het vervoer en de begeleiding, onder andere bij het  aan- en uitkleden. 

 

Voor kinderopvang in Ambacht moet u dus bij Yes! Kinderopvang zijn! Vul [hier] geheel vrijblijvend in wat u zoekt of wilt weten en kom sfeer proeven op één of meerdere locaties!