Kinderdagverblijf
Ridderkerk

Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk: een fijn tweede thuis

De eerste keer naar de kinderopvang met uw baby is een spannend moment. Misschien nog wat twijfels of u er wel goed aan doet. En het emotionele moment van afscheid nemen als u uw kindje voor de eerste keer bij ons achterlaat. De lieve, professionele en ervaren medewerkers van Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk begrijpen dit als geen ander en begeleiden u hier graag bij. Natuurlijk laat ze u weten hoe het gaat. Hoe onwennig de eerste keer zal zijn, zo snel zal Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk een tweede thuis voor uw kindje en u worden. Op het kinderdagverblijf Ridderkerk verzorgen we uw kindje enorm liefdevol en stimuleren we uw kindje om steeds weer een stapje verder te ontwikkelen. Op deze plek legt uw kindje de eerste basis voor de rest van het leven. Yes! Kinderopvang Ridderkerk begrijpt hoe belangrijk dit is voor uw kindje en voor u. 

Ontzorgen door gratis luiers en (fles)voeding

Hoe fijn is het als u niet ook nog eens na hoeft te denken over luiers en voeding meenemen naar het kinderdagverblijf Ridderkerk?! U heeft al genoeg om te regelen in deze fase van uw leven. Yes! Kinderopvang Ridderkerk ontzorgt u graag door de luiers en (fles)voeding binnen een vastgesteld assortiment te organiseren. En de kosten daarvoor? Die betaalt Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk! Dit ontzorgen doen wij graag en is volledig gratis. 


Ook na vierjarige leeftijd een fijn twee thuis

Kinderdagverblijf Ridderkerk is onderdeel van een groter geheel, van een kindcentrum. Dat betekent dat uw kind op vierjarige leeftijd door kan schuiven naar het onderwijs en de buitenschoolse opvang (BSO) in hetzelfde gebouw. Heel vertrouwd voor uw kind en voor u.


Waarom Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk?   

Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk is buitengewoon betrokken bij kinderen, ouders, opa's, oma's en anderen die bij het leven van uw kind betrokken zijn. Wij zijn er voor uw kind en u en begrijpen dat uw kind en u onderdeel uitmaken van een groter netwerk. Daarom vinden wij het belangrijk om ook de omgeving van uw kind te betrekken bij de opvang. Bijvoorbeeld tijdens opa- en omadagen en het zomerfeest. Natuurlijk gaat het u ook om ons aanbod. Bij Kinderdagverblijf Ridderkerk kunt u terecht voor veel uren opvang voor een relatief laag uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag krijgt. Geen ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke opties en deskundige adviseurs die u graag helpen bij het vinden van de opvang die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. Lees meer >>

Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderdagverblijf Ridderkerk!