Let op!

  • Vanaf 21 december 2022 rekent de rekentool met het tot twee keer toe verhoogde belastingplafond van de overheid (KDV en PSG € 9,12 en BSO € 7,85).

  • De rekentool houdt vanaf 10 november 2022 geen rekening meer met de urennorm, ook niet in de berekening voor 2022. Hierdoor kunnen de netto kosten in de rekentool voor 2022 afwijken van de daadwerkelijke netto kosten. Voor het juiste bedrag in 2022 verwijzen we u naar de toeslagensite van de Belastingdienst.  Voor 2023 klopt de berekening wel; de overheid laat vanaf 1 januari 2023 de urennorm los!

  • Bovenstaande bedragen zijn een indicatie  van de opvangkosten; aan deze bedragen kunt u geen rechten ontlenen. De indicatie kan afwijken van de werkelijke kosten. De definitieve bruto kosten ontvangt u bij uw contract. De definitieve netto kosten hangen af van uw privésituatie en bepaalt de Belastingdienst.

  • Vindt u in de rekentool niet de gewenste informatie of staat de school van uw kind er bijvoorbeeld niet bij? Stuur dan een [hier] een e-mail naar de klantenservice. Wij helpen u graag verder!