Laatste nieuws

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Vakantieplezier voor kinderen én medewerkers

Onze vakantieopvang staat bekend om de fantastische activiteiten. Dit jaar gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. De zomervakantie was dan ook weer genieten als vanouds voor kinderen én medewerkers! Bootcamp, koken, creaties fabriceren, workshops, op stap naar de Binnenmaas en Plaswijckpark, actieve spelletjes doen en nog veel meer! Wat een feest als dit gewoon je werk is!

Onmisbare rol pedagogisch medewerkers
Gezellig samen met je collega’s de kinderen en hun ouders blij maken. Dat is waarvoor onze medewerkers met veel plezier naar hun werk komen. Ze sluiten aan bij de behoefte en omstandigheden. “Tijdens de bootcamples hebben we de kinderen lekker natgespoten en aan het einde was echt iedereen nat! Dat was geen straf met die hoge temperaturen!”, vertelt Linsey, pedagogisch medewerker Yes! Kinderopvang, enthousiast. Met hun tomeloze inzet zorgen ze ervoor dat kinderen de tijd van hun leven hebben en zich spelenderwijs ontwikkelen. Pedagogisch medewerker Gerry: “Je werkt in een team met ieder de eigen talenten. Je geeft de kinderen een leuke tijd en bouwt een relatie op met de kinderen en hun ouder(s) wat waardevol is en veel voldoening geeft. Ouders en kinderen zijn dankbaar voor de aandacht en liefde die je ze geeft. Dat maakt dat ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk bij Yes! Kinderopvang ga!”

Verdien je vakantie terug!
Wil je dit ook? Join dan de Yes!-club! Tijdelijk ontvangen nieuwe pedagogisch medewerkers een flinke bonus van € 1000,- netto (€ 500,- bij voortzetting dienstverband na proeftijd en € 500,- na verlenging eerste contract). Als dat geen warm welkom is net nadat je lekker op vakantie bent geweest? Meld je vandaag nog [hier] aan. Pedagogisch medewerkers die al bij ons werken verdienen hetzelfde bedrag als ze een nieuwe pedagogisch medewerker aandragen!