Laatste nieuws

Nog 1 plekje vrij!

Nog 1 plekje vrij!

Na het succes van voorgaande jaren is het dit jaar weer mogelijk om in één jaar pedagogisch medewerker te worden. Deze laatste kans wil je niet missen, we hebben nog 1 plekje vrij namelijk!
Het is voor snelle beslissers, want we starten al op 5 september. Wil je na je vakantie nog een carriere switch maken? Meld je dan nu aan!

Voor wie?
Iedereen met minimaal een diploma MBO niveau 3 of Havo en de Nederlandse taal goed beheerst, kan deelnemen aan dit bijzondere initiatief. Nieuw dit jaar is dat de opleiding op niveau 4 wordt gegeven. En denk eventueel ook aan je opzegtermijn van je huidige werk, omdat we al op korte termijn starten.

In de praktijk
De opleiding wordt aangeboden door Variva Edu Academy. We doen dit samen met de kinderopvangorganisaties Kinderopvang SKR en SOL Ambacht. Dit concept is in 2019 gestart en met succes. Alle deelnemers die toen zijn gestart, hebben de eindstreep inmiddels gehaald. De deelnemers aan de opleiding leren het vak in een leuke en leerzame werkomgeving. Je volgt wekelijks vier lesuren, verzorgd door deskundige docenten van Variva Edu Academy. Daarnaast werk je zestien tot twintig uur per week op de groep. Hiervoor krijg je niet alleen een jaarcontract en salaris, maar ook professionele en intensieve begeleiding van pedagogisch medewerkers. De studiebelasting is zo’n acht tot twaalf uur per week.  De verkorte mbo-4-opleiding start in september 2022 en is erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen. 

Meer informatie
Ben jij gemotiveerd en een doorzetter? Ben je echt geïnteresseerd en kan je starten op 5 september? Pak dan de telefoon en bel naar onze afdeling personeelszaken. Zij kunnen je alles over de opleiding, Yes! Kinderopvang en deze mooie kans vertellen! Ze zijn bereikbaar op 078-7510007 of stuur een e-mail.