Laatste nieuws

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Met plezier naar je werk gaan en gezellig samen met je collega's kinderen en ouders blij maken. Dat is wat medewerkers van Yes! Kinderopvang dagelijks ervaren. Op donderdag 16 september, tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker, worden de buitengewoon betrokken pedagogisch medewerkers van Yes! extra in het zonnetje gezet en wordt stilgestaan bij hun dagelijkse inzet voor de kinderen en ouders. 

En dat verdienen ze! Ze zetten zich dagelijks met veel plezier in, zorgen dat de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen en ook de tijd van hun leven hebben op de opvang. Er zijn heel wat medewerkers die al vele jaren in dienst zijn bij Yes! en die voor geen goud de organisatie zouden verlaten. Zo ook Cheryl Speelman, pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf aan de Lindelaan. Cheryl werkt al 10 jaar bij Yes! en gaat nogsteeds iedere dag met plezier naar haar werk. ‘Door de fijne locatie en het fijne team voelt het als een warm bad. Iedereen staat voor je klaar en samen met de kinderen zorgen we dat iedere dag een feestje is. Daarnaast zorgt Yes! echt voor haar personeel. Er worden cursussen en trainingen aangeboden en samen met je manager bespreek je regelmatig wat je nodig hebt en of je nog tevreden bent. Daarnaast zijn de locaties ook fijn om te werken. Er zijn mooie natuurtuinen, we hebben een atelier en op de BSO maak je regelmatig leuke uitstapjes. Dit maakt Yes! echt een fijne werkgever!’ 

Werken bij yes!?
Wil jij ook werken bij deze toffe organisatie? Voor pedagogisch medewerkers heeft Yes! Kinderopvang goed nieuws! Er is ruimte voor nieuwe collega's! Zowel op het kinderdagverblijf als op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Voor bijvoorbeeld 28 uur in vier dagen of 32 uur in vijf dagen. Ook op oproepbasis met loongarantie voor bijvoorbeeld 24 uur per week. In het 31-jarig bestaan is de organisatie uitgegroeid tot een fijne club waar medewerkers graag bij willen horen. Bekijk [hier] de laatste vacatures. Heb jij een opleiding die kwalificeert voor het werken in de kinderopvang? Laat dan gerust van je horen: personeelszaken@yeskinderopvang.nl of 078-7510051.