Laatste nieuws

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

Bso en peuterspeelgroep feestelijk geopend!

We hebbeneen nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht geopend. De nieuwe locatie is gevestigd in Jenaplanschool de Klimboom. Dit moest natuurlijk feestelijk gevierd worden! Op dinsdag 27 oktober was het zover. Er werd een lint doorgeknipt, puzzelstukjes gezocht en voor iedereen waren heerlijke cakejes om deze nieuwe locatie en samenwerking te vieren!

De start van de nieuwe peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang werd samen met school gevierd. Allereerst werd het lint doorgeknipt, als symbolische opening van de nieuwe locatie. Daarna gingen de peuters, met hulp van enkele kinderen uit de onderbouw van school, op zoek naar puzzelstukjes die verstopt waren in de hal. Alle puzzelstukjes vormden samen de logo’s van de Klimboom en Yes! Kinderopvang. Daarna kregen alle kinderen een heerlijk cakeje.

Jenaplan
Ouders van peuters die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen op de peuterspeelgroep terecht, evenals ouders die hier geen recht op hebben. Voor hen zijn er subsidieplekken beschikbaar. De peuterspeelgroep is van maandag t/m donderdag in de ochtend geopend. Een dagdeel van de peuterspeelgroep bestaat uit vier uur.  
De buitenschoolse opvang is geopend voor kinderen van de Klimboom. Kinderen zijn voor en na schooltijd van harte welkom. Zowel de peuterspeelgroep als de buitenschoolse opvang sluit aan bij de uitgangspunten van het Jenaplan, net als school. De locatie bevindt zich aan de Druivengaarde 5 in Hendrik-Ido-Ambacht.