Laatste nieuws

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwe bso en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht

Na de herfstvakantie hebben we een nieuwe bso-locatie en peuterspeelgroep in Hendrik-Ido-Ambacht. SOL Ambacht, die momenteel op deze locatie een bso en peuterspeelgroep heeft, heeft ons gevraagd om de dienstverlening op de katholieke jenaplanschool de Klimboom te continueren. 

Van SOL naar Yes!
SOL Ambacht werkt voornamelijk samen met het openbaar onderwijs. In Zwijndrecht werken wij onder andere samen met het katholieke basisonderwijs. Hierdoor is het voor alle partijen een logische stap dat wij de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang aan de Druivengaarde 5 voortzetten. Dit gebeurt vanaf 26 oktober 2020 en uiteraard in samenwerking met de Klimboom. Heb je zin om op deze nieuwe locatie op de bso en/of peuterspeelgroep te werken? Bekijk dan [hier] de toffe vacatures.  

Aanbod
Ouders van peuters die recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen op de peuterspeelgroep terecht, evenals ouders die hier geen recht op hebben. Voor hen zijn er subsidieplekken beschikbaar. De bso is geopend voor kinderen van de Klimboom. We kijken uit naar de samenwerking en verwelkomen na de herfstvakantie graag de kinderen en ouders op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang aan de Druivengaarde 5 in Hendrik-Ido-Ambacht. Meer Informatie over onze opvangsoorten vindt u op deze website.