Laatste nieuws

Coronavirus: info voor onze ouders

In een persconferentie vandaag (zondag) is duidelijk geworden dat het aantal besmettingen met het Coronavirus in Nederland helaas is toegenomen en dat het RIVM de richtlijnen aanvult. Om besmetting met en verspreiding van het Coronavirus te voorkomen volgt Yes! Kinderopvang de richtlijnen van het RIVM. Daarom vragen we u om niet naar de opvanglocatie te komen als u (of uw kind) mogelijk het Coronavirus zou kunnen hebben. Wanneer is dit?

  • Als u in de afgelopen twee weken in een risicogebied bent geweest of contact hebt gehad met een (mogelijke) patiënt met het Coronavirus (risicogebieden zijn: China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea, Iran, de Noord-Italiaanse provincies Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië)

    én

  •     gezondheidsklachten hebt zoals hoesten, kortademigheid of koorts.

Meer informatie over het Coronavisrus vindt u hier: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.

Onze medewerkers vragen we om naast de andere richtlijnen van het rivm (zoals regelmatig handen wassen, in de binnenkant van de elleboog hoesten en niezen en papieren zakdoekjes gebruiken) bovenstaande in acht te nemen.

We vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn en hopen voor de veiligheid van de kinderen en medewerkers op uw medewerking te mogen rekenen.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
Eva Klein | directeur-bestuurder