Laatste nieuws

Goed voorbereid naar de basisschool

Goed voorbereid naar de basisschool

Op de peuterspeelgroep bereiden we je al spelend voor op de basisschool. Je leert alvast eenvoudige routines zoals in de kring zitten. Ook maak je kennis met leuke activiteiten en nieuwe materialen. Natuurlijk kom je op de peuterspeelgroep toffe leeftijdgenootjes tegen waar je van leert en die van jou leren. In een ruimte vol met uitdagingen ontwikkel jij je razendsnel. Professionele pedagogisch medewerkers stimuleren je om steeds weer een stapje verder te gaan, hoe spannend je dat soms ook vindt. Je maakt ook al echt kennis met de basisschool. We gaan er wel eens kijken en soms doen we activiteiten samen met de kleuters. Voordat je gaat denken dat het veel leren en hard werken is op de peuterspeelgroep, vertellen we je graag dat je er eigenlijk vooral gaat spelen en veel plezier gaat hebben. Bekijk [hier] op YouTube hoe leuk de peuterspeelgroep is! Kom je ook?

Wat moet je vader of moeder nog wel even weten?
De meeste kinderen spelen twee dagdelen per week op de peuterspeelgroep. Peuters met een VVE-indicatie spelen vier dagdelen per week. Een dagdeel duurt vier uur, dus u heeft dan vier uur lang uw handen vrij. De kosten zijn afhankelijk van uw werksituatie en gezinsjaarinkomen. Heeft u recht op kinderopvangtoeslag? Dan betaalt u ons een tarief per uur waarover u van de Belastingdienst kinderopvangtoeslag ontvangt. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag, bijvoorbeeld omdat u of uw partner niet werkt, dan heeft u recht op een subsidieplek. U betaalt ons dan een inkomensafhankelijke ouderbijdrage; de gemeente betaalt de rest. U wilt natuurlijk de kosten weten die u zelf betaalt. Die berekent u eenvoudig op onze website.

Heb je er al zin in?
Je boft! Op de locatie Schaepmanlaan in Zwijndrecht hebben we toevallig per direct een aantal plekjes beschikbaar! Als het mag van je vader en/of moeder, kun je je [hier] gelijk samen met je vader en/of moeder inschrijven. Dit is helemaal gratis en verplicht je nog nergens toe. We kijken uit naar je komst!