Laatste nieuws

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam

Peuterspeelgroep Yes! Kinderopvang Sportlaan groep de Hommeltjes en de Koningin Julianaschool werken al lange tijd intensief samen. Met elkaar willen we de kinderen één plek bieden waar ze opgroeien en zich ontwikkelen. Die ene plek draagt vanaf 10 januari 2019 de naam Kindcentrum Nova locatie Heerjansdam!

Vertrouwde plek voor alle kinderen
Ons kindcentrum is een veilige en vertrouwde plek voor alle kinderen. Een fijne leeromgeving waar ze de hele dag schitteren. Een plek waar ze genieten van de peuterspeelgroep en onderwijs. Yes! Kinderopvang blijft het vertrouwde adres voor de professionele peuterspeelgroep. De Koningin Julianaschool blijft de sprankelende school die garant staan voor kwalitatief goed openbaar onderwijs. Peuterspeelgroep en onderwijs moeten naadloos in elkaar overgaan. Daarom hebben we de waarden, normen en omgangsvormen op elkaar afgestemd. We hebben er aandacht voor alle kinderen en hun behoeften en hanteren er één pedagogische visie. Dat betekent dat de pedagogisch medewerkers op de peuterspeelgroep dezelfde pedagogische uitgangspunten hebben als de leerkrachten van de Koningin Julianaschool; we vormen één team. Dit is herkenbaar voor de kinderen en verkleint de stap naar de basisschool.

Meerdere Nova-locaties
Op verschillende locaties hebben het openbaar basisonderwijs en Yes! Kinderopvang hun krachten en expertise gebundeld. Het resultaat? Unieke kindcentra waar ieder kind straalt! Opgroeien en ontwikkelen in één van de locaties van Kindcentrum Nova geeft kinderen een schitterende basis waar ze de rest van hun leven profijt van hebben! Meer informatie over Kindcentrum Nova vindt u op www.kindcentrumnova.nl en op de Facebookpagina van Kindcentrum Nova.