Laatste nieuws

Afsluiting 2021 met een 8,3 en derde plaats!

Afsluiting 2021 met een 8,3 en derde plaats!

We bedanken onze ouders heel hartelijk voor de waardering van onze dienstverlening met een 8,3! We staan daarmee op de derde plaats bij de Kinderopvangscore. Ieder jaar wordt afgesloten met een gemiddeld cijfer en een vergelijking met andere kinderopvangorganisaties. Alhoewel we blij zijn met het cijfer en de derde plek, willen we het in 2022 uiteraard beter doen dan in 2021! Dat is ons streven en daar gaan we aan werken. We wensen u betrokken kerstdagen en een buitengewoon 2022!  

Studenten ronden verkorte opleiding af tot pedagogisch medewerker

Studenten ronden verkorte opleiding af tot pedagogisch medewerker

De kinderopvangorganisaties Yes! Kinderopvang, SOL Ambacht en Kinderopvang SKR hebben in 2019 de handen ineen geslagen en bieden samen een verkorte opleiding om mensen op te leiden tot pedagogisch medewerker. Na een jaar hard werken met (online) lessen, zelfstudie en werken in een leuke en leerzame praktijkomgeving als student-werknemer hebben 16 studenten de opleiding afgerond en namen ze hun diploma in ontvangst.

Yes! Kinderopvang ontvangt Passend Onderwijs Pluim (POP)

Yes! Kinderopvang ontvangt Passend Onderwijs Pluim (POP)

Aimee zit bij Yes! Kinderopvang op het kinderdagverblijf in Hendrik-Ido-Ambacht en de peuterspeelgroep in Zwijndrecht. Haar ouders hebben de Passend Onderwijs Pluim (POP) uitgereikt, omdat zij vinden dat we voor een gezonde en inclusieve kick-start voor hun dochter hebben gezorgd. De POP is een oorkonde die ouders uitreiken aan organisaties als blijk van waardering voor de kans die de organisatie hun kind biedt om te leren en te groeien. We zijn ontzettend trots op deze waardering en namen de oorkonde met veel plezier in ontvangst.

Yes!-Avonturen Doeboekjes voor kinderen vanaf 2 jaar

Yes!-Avonturen Doeboekjes voor kinderen vanaf 2 jaar

Binnenkort ontvangen alle kinderen van 2 jaar en ouder die opvang hebben bij Yes! Kinderopvang, een Yes!-Avonturen Doeboekje. In de boekjes staan leuke en leerzame spelletjes die aansluiten bij spelenderwijs leren waar Yes! Kinderopvang voor staat. De kinderen ontvangen de boekjes als cadeautje vanwege de bijzondere coronaperiode waarin de opvang op last van de overheid helaas twee keer voor een aanzienlijke tijd de deuren moest sluiten

Peuters leren over hun zintuigen

Peuters leren over hun zintuigen

Op de peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters ontwikkelen er belangrijke vaardigheden en raken alvast vertrouwd met de basisschool. Ook wordt er met verschillende leerzame thema’s gewerkt. Het laatste thema op peuterspeelgroep Schaepmanlaan in Zwijndrecht ging over zintuigen. Zo leerden de peuters op een speelse manier welke verschillende dingen ze bijvoorbeeld kunnen ruiken en proeven. De kinderen vonden het geweldig en leerden spelenderwijs over hun zintuigen.