Laatste nieuws

Locatie Frits Vogelstraat opent nieuwe tuin!

Locatie Frits Vogelstraat opent nieuwe tuin!

De buitenruimte van de locatie Frits Vogelstraat in Zwijndrecht heeft een make-over gekregen. De nieuwe tuin zit boordevol functies die bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Begin februari is de tuin in het bijzijn van de kinderen en ouders feestelijk geopend. 

Feestelijk
Om de tuin extra feestelijk aan te kleden hebben de kinderen mooie versieringen gemaakt. Pedagogisch medewerker Wendy heeft trots het lintje doorgeknipt en daarmee de tuin officieel geopend; zij werkt al ruim 13 jaart op deze locatie. Dorian, één van de enthousiaste BSO-kinderen, overhandigde de schaar aan Wendy. 

Ontwikkelmogelijkheden
Bij Yes! Kinderopvang ligt de focus op de ontwikkeling van kinderen. De nieuwe tuin op de Frits Vogelstraat draagt hieraan bij. Op de vertelstoel nemen de medewerkers de kinderen mee in de wereld van de geweldige verhalen. Op de balanceerbalk trainen de kinderen spelenderwijs hun motoriek en leren ze hun evenwicht bewaren. En in het speelhuisje komen de mooiste fantasieverhalen tot leven. Locatiemanager Ineke: ’Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor de baby’s is een babyhoek gemaakt, waar ze zich, uiteraard als het weer het toelaat, spelenderwijs kunnen ontwikkelen. En er komt nog een tof verkeersplein aan. Het is mooi om te zien dat de kinderen en ouders blij zijn met de nieuwe tuin. Voor zowel de kinderen als de pedagogisch medewerkers is het een geweldige toevoeging aan de locatie!' 

Werken bij Yes!
Op de Frits Vogelstraat heeft Yes! Kinderopvang een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Wil jij ook op deze toffe locatie met leuke, helemaal op de ontwikkeling van kinderen afgestemde tuin werken? Of op een andere locatie in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? En wil je dan ook nog een bonus van € 1000,- ontvangen? Bekijk dan snel de voorwaarden en meld je aan op www.werkenbijyes.nl.