Kinderopvang Barendrecht

Yes! Kinderopvang Barendrecht: de perfecte opvang is dichterbij dan u denkt   

Op een steenworp afstand van Barendrecht vindt u kinderopvang met exclusieve mogelijkheden en unieke extra’s tegen. Yes! Kinderopvang Barendrecht heeft locaties in Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. We hebben opvangmogelijkheden voor baby’s, peuters en basisschoolkinderen:


Kinderdagverblijf (0-4 jaar) 

De tijden dat alle kinderdagverblijven hetzelfde waren, ligt ver achter ons. Dat vinden wij meer dan logisch, want kinderen, ouders en hun wensen zijn ook niet hetzelfde. Daarom is bij Yes! Kinderopvang Barendrecht iedere locatie in Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk uniek. De ene locatie heeft bijvoorbeeld een natuurtuin, terwijl op een andere locatie de kinderen spelenderwijs Engels leren. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening! Overal zijn tevens de luiers en (fles)voeding bij de opvangprijs inbegrepen.

 

Buitengewoon betrokken kinderopvang

Yes! Kinderopvang verenigt het beste voor kinderen met het beste voor ouders, opa’s en oma’s. Waarom? Omdat wij buitengewoon betrokken zijn bij uw kind(eren), u en uw omgeving. Wij zijn er voor u! Daarom krijgt u bij ons veel uren opvang voor het lage uurtarief waarover u kinderopvangtoeslag aan kunt vragen. Daarom geen ingewikkelde keuzes waar u na lang zoeken nog steeds niet de opvang vindt die u nodig heeft, maar overzichtelijke pakketten en deskundige adviseurs. Daarom opvang waar u en uw kind(eren) zich thuis voelen. Uw kind en u verdienen de allerbeste opvang! Graag helpen wij u op weg daar naartoe, dus graag tot ziens bij Yes! Kinderopvang!  
 

Basisonderwijs en/of buitenschoolse opvang Barendrecht

Kijk eens verder dan de basisschool op de hoek van de straat, of dan de basisscholen in de gemeente Barendrecht. Wat wilt u dat uw kind leert en doet op de basisschool? Moet de buitenschoolse opvang in één moeite meegeregeld worden en vindt uw kind het prettig en rustig als hier eenheid in zit? Bij Yes! Kinderopvang Barendrecht in Heerjansdam vindt u bijvoorbeeld het RaJuBiBos. In dit nieuwe pand zijn onderwijs en buitenschoolse opvang verenigd en genieten de kinderen iedere dag weer van de heerlijk grote natuurtuin. In Zwijndrecht kunt u bijvoorbeeld terecht voor een basisschool en BSO waar de kinderen vanaf groep 1 Engels leren. Het loont de moeite om de mogelijkheden op z’n minst te onderzoeken en dan pas een keuze te maken.  

 

Vraag een rondleiding aan, uiteraard geheel vrijblijvend. Inschrijven is bij Yes! Kinderopvang gratis en verplicht u tot niets. U kunt er kosteloos vanaf zien tot de dag waarop de opvang start. 

Weten wat de opvang u netto kosten? Dus na verrekening van de kinderopvangtoeslag? U berekent het direct eenvoudig [hier].